
מאפינס תירס שמכינים בקלות עם הילדים!
הימים הארוכים יחד בבית מורכבים מזמן מסכים, לימודים מרחוק, משחקים וגם…אוכל – הרבה אוכל. הנה מנה קלה להכנה וקלת משקל ללא קמח בכלל. כדאי להכין מראש גביעי נייר חד פעמי (עטרות, מהסוג הקשה) לאפייה או לחליפין לתבנית שקעים של מאפינס.
כמות מנות: 12
רכיבים
2 ביצים
1 קופסת קוטג׳
1/3 כוס שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום
1 כוס גרגרי תירס קפואים, מופשרים ויבשים
10 זיתים חתוכים לטבעות
1 כוס קמח תירס
1/4 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפייה
לקישוט: גרגרי תירס ומעט זיתים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים 12 עטרות נייר למאפינס
- בקערה גדולה טורפים היטב ביצים, קוטג׳ ושמן
- מוסיפים מלח, אבקת שום, גרגרי תירס וזיתים ומערבבים
- מוסיפים קמח תירס, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים
- מחלקים את הבלילה בין עטרות הנייר ואופים כ15-20 דקות עד שהמאפינס משחימים מעט וקיסם הננעץ יוצא יבש.
בתאבון!