תוצרת בית: יחד במטבח מכינים מאפינס תירס

מאפינס תירס שמכינים בקלות עם הילדים!

הימים הארוכים יחד בבית מורכבים מזמן מסכים, לימודים מרחוק, משחקים וגם…אוכל – הרבה אוכל. הנה מנה קלה להכנה וקלת משקל ללא קמח בכלל. כדאי להכין מראש גביעי נייר חד פעמי (עטרות, מהסוג הקשה) לאפייה או לחליפין לתבנית שקעים של מאפינס.

כמות מנות: 12

רכיבים

2 ביצים

1 קופסת קוטג׳

1/3 כוס שמן

1 כפית מלח

1/2 כפית אבקת שום

1 כוס גרגרי תירס קפואים, מופשרים ויבשים

10 זיתים חתוכים לטבעות

1 כוס קמח תירס

1/4 כוס קורנפלור

1 כפית אבקת אפייה

לקישוט: גרגרי תירס ומעט זיתים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים 12 עטרות נייר למאפינס
  2. בקערה גדולה טורפים היטב ביצים, קוטג׳ ושמן
  3. מוסיפים מלח, אבקת שום, גרגרי תירס וזיתים ומערבבים
  4. מוסיפים קמח תירס, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים
  5. מחלקים את הבלילה בין עטרות הנייר ואופים כ15-20 דקות עד שהמאפינס משחימים מעט וקיסם הננעץ יוצא יבש.

בתאבון!

דילוג לתוכן